NOVICE

Janez Dovč
Janez Dovč
S Teslo kmalu zopet skupaj na odru!
Janez Dovč
Janez Dovč
V letošnjem letu sem veliko časa preživel v studiu, saj sem ustvaril avtorsko glasbo za kratki animirani film Mišja hiša režiserja Timon Leder, za kratki animirani film Legenda o Zlatorogu režiserke Lea Vučko, pravkar zaključujemo glasbo za celovečerni mladinski film Vesolje med nami režiserke Rahela Jagric Pirc, prav posebna zgodba pa je bila tudi glasba po prekmurskih motivih za napeto radijsko igro Bratonski pil režiserke Ane Krauthaker, katere premiera bo na sporedu nocoj. Vabljeni k poslušanju.

Robert Pikl, Goran Krmac, Klemen Bračko, Neža Bogataj, Bojan Cvjeticanin, Gregor Volk, Janez Hace
Janez Dovč
Janez DovčJanez Dovč was live.
Metod Banko je izvrsten vokalist, kitarist in interpret. Ob nedavnem gostovanju na Sneberski33 pa se je porodila ideja o novem, avtorskem programu. Beseda je muzika postala in danes bomo Metod, Janez in Goran premierno zaigrali povsem nov, avtorski program, s katerim Metod napoveduje tudi nastop na letošnjem Festivalu Godibodi. Sklepni koncert pomladnega cikla Sneberska33. Vabljeni!
Janez Dovč
Janez Dovč
Janez Dovč
Janez DovčJanez Dovč was live.
V goste k Janezu in Goranu tokrat prihaja Gregor Volk, izjemen pevec, glasbenik, razpet med ljudsko godbo in električno kitaro. Vabljeni v našo družbo. #sneberska33 Gregor Volk, Goran Krmac, Janez Dovč, Sounds of Slovenia, Ana Torkar Kus
Janez Dovč