NOVICE

Janez Dovč
Janez Dovč
Danes, lepo povabljeni.
Janez Dovč
Janez Dovč
V prihajajočem tednu si bomo Vesolje med nami lahko ogledali na Festival slovenskega filma, z veseljem pa med vas delim tudi povezavo do originalne filmske glasbe, ki smo jo skupaj s sodelavci ustvarili za film. Bojan Cvjeticanin, Neža Bogataj, Jardier, Robert Pikl, Janez Hace, Rahela Jagric Pirc, Boštjan Ikovic Svizec, Arsmedia
Janez Dovč
Janez Dovč
🌟𝗧𝗘𝗦𝗟𝗔🌟👉 torek, 15. februar, ob 18:00, KC Janeza Trdine, Novo mesto
***
𝗚𝗟𝗔𝗦𝗕𝗘𝗡𝗢-𝗚𝗟𝗘𝗗𝗔𝗟𝗜𝗦̌𝗞𝗜 𝗦𝗣𝗘𝗞𝗧𝗔𝗞𝗘𝗟 𝗢 𝗡𝗜𝗞𝗢𝗟𝗜 𝗧𝗘𝗦𝗟𝗜, 𝗭𝗔 𝗞𝗔𝗧𝗘𝗥𝗘𝗚𝗔 𝗦̌𝗧𝗘𝗩𝗜𝗟𝗡𝗜 𝗧𝗥𝗗𝗜𝗝𝗢, 𝗗𝗔 𝗝𝗘 »𝗖̌𝗟𝗢𝗩𝗘𝗞, 𝗞𝗜 𝗝𝗘 𝗜𝗭𝗨𝗠𝗜𝗟 𝟮𝟬. 𝗦𝗧𝗢𝗟𝗘𝗧𝗝𝗘«.
Izvajalec Janez Dovč s pomočjo glasbe, poskusov, biografskih odlomkov in citatov Nikolo Teslo, enega najvplivnejših znanstvenikov in izumiteljev, predstavi tudi kot rahločutnega vsestranskega umetnika.
***
Predstava je del sklopa 👨‍👩‍👧‍👦𝗩𝗦𝗘𝗕𝗜𝗡𝗘 𝗭𝗔 𝗗𝗥𝗨𝗭̌𝗜𝗡𝗘👨‍👩‍👧‍👦- Brezplačne vstopnice za najstnike, plačljive za odrasle spremeljevalce 👉 https://bit.ly/3Jmlxgs

#tesla
Janez Dovč
Janez Dovč
Janez Dovč
Janez Dovč
Janez DovčJanez Dovč was live.
Vabljeni k ogledu 13. dogodka iz serije virtualnih koncertov Dovč&Krmac z gosti. Na Snebersko33 tokrat prihaja izvrsten vokalist, kitarist in avtor Uroš Buh. Ob 3 skladbah, ki ste jih že lahko slišali na Uroševem odličnem albumu z naslovom BUH, vam bomo premierno zaigrali še 5 povsem novih, kot gost pa se nam bo na spremljevalnih vokalih pridružil žametni glas, Metod Banko.
Janez Dovč